Кафе стол TIZIANO chrome

New

Кафе стол TIZIANO chrome

Производител: Nowy Styl Group
90.00 лв.

 

Тръбен стол TIZIANO chrome

• хромирана метална рамка
• мека тапицирана седалка и облегалка

  • 3 години гаранция

 

 

Вашето запитване е прието под No. 00000